Ayuryoga Center 

Priemstraat 21, 3600 Genk

Ondernemingsnummer 0692 968 889

ayuryogacenter@hotmail.com

Leuke activiteiten en workshops

Vrouwenkracht

 

Na de magische eerste samenkomst van Vrouwenkracht nodigen we jullie graag uit om opnieuw te verbinden tijdens onze volgende editie die zal doorgaan op zondag 2 februari van 10u tot 12u.

Deze keer zal het Shana zijn die zich open stelt voor jullie en ons meeneemt op haar pad: De zoektocht naar liefde.

"Als kind droomde ik van mijn eigen gezin. Een lieve man en kinderen was het enige wat mijn hart wenste. Nu op 35ste is die droom nog steeds een droom en geen werkelijkheid. Nooit gedacht dat ik op dit moment zou belanden. En toch werd dit mijn pad.

Mijn verlangen naar een man en kinderen bleek vooral de weg naar mezelf te zijn. Elke relatie bracht me dichterbij mezelf. Bij wie ik echt in mijn hart ben en wat er nodig is voor mij om echte liefde toe te laten van mezelf en de ander. Om mijn patronen te zien en te doorbreken en vooral mezelf graag te zien.

Ik deel graag met jou mijn verhaal over vallen en opstaan, relaties als spiegel van jezelf, the single life en daten, omgaan met de pijn als je wens nog niet uitkomt, zelfliefde en het blijvende geloof in de liefde.... "

Shana heeft een sprankel in haar ogen die je meteen in je hart sluit. Een warme mooie vrouw die ons een kijkje in haar ziel gunt. Wees welkom!

Wil je er graag bijzijn? Bevestig dan even je aanwezigheid via ayuryogacenter@hotmail.com
Breng gerust een kussentje of dekentje mee, net als binnenhuisslofjes. De samenkomst gaat door in de yurt van Szilvi. Deze is verwarmd, maar voorzie toch aangepaste kledij.
Bijdrage is 15 euro.

PS: Shana is een bezielde onderneemster met een groot hart voor de natuur. In haar zaak Wanderwood, coacht ze ondernemers naar hun essentie en persoonlijke groei. Daarnaast leidt ze coaches op om te leren coachen in en met de natuur vanuit hun intuitie.

 

Inschrijven via ayuryogacenter@hotmail.com


Praktisch:
Op zondag van 10u tot 12u

Data: 5/01; 2/02; 1/03; 19/04; 10/05 en 7/06
Yurt van Szilvi,Oostlaan, Genk
Bijdrage 15 euro
Thee en versnaperingen voorzien

 

Vanuit een inspiratiemoment is Vrouwenkracht ontstaan - een groep vrouwen samen, bij elkaar, om zich te verenigen, te verbinden met elkaar, om naar elkaar te luisteren, elkaar te ondersteunen, te dragen en gedragen worden.

Elke maand komt een groep vrouwen samen om zich in een ongedwongen sfeer te verdiepen in een bepaald thema. Met vooraf een inspirerende vrouw die haar verhaal met ons deelt om het thema in te leiden. Geen vastgelegd programma, alleen een verhaal en een thema en kijken wat daaruit ontstaat.

"Soms ontmoet je een mens
bij wie je mag zijn
zoals je bent, onzeker en klein.
Iemand bij wie je veiligheid vindt,
en weet dat je ondanks je fouten
echt wordt bemind.

Soms ontmoet je een mens,
met een warm voelend hart.
Daar voel je je geborgen,
in leed en in smart.
In aanvoelende weten,
zonder te vragen
wordt je geholpen
jouw zorgen te dragen.

Soms ontmoet je een mens
die jouw warmte vraagt.
En wie jij je innigste
liefde toedraagt.
Zo ontstaat harmonie
is het goed om te leven.
Wat jouw geschonken is
mag je verder geven." (schrijver onbekend)


Wil je graag aanwezig zijn tijdens deze bijzondere momenten, maar twijfel je nog? Weet dan dat je gewoon jezelf mag zijn: je mag komen luisteren, je mag delen, je mag praten, je mag zwijgen, je mag zijn, je mag doen. Wees welkom...