Inspirerende activiteiten en workshops

Vrouwenkracht

 

Na de magische eerste samenkomsten van Vrouwenkracht nodigen we jullie graag uit om opnieuw te verbinden tijdens onze volgende editie die zal doorgaan op zondag 19 april van 10u tot 12u.
 

Mike Claeys geeft ons inzage in zijn levenspad. Een emotieloze jeugd gevolgd door 2 krakende scharniermomenten die de hele boel op zijn kop zetten. Veel muziek, mindfulness en laag per laag de ajuin pellen tot alleen de zuiverste kern overblijft. Op dit moment zijn we er nog niet, maar het ego is in die mate geslonken dat kwetsbaarheid mag en kan.

"Ik zal mijn eerlijke verhaal brengen in de hoop dat het anderen kan inspireren. Dit zonder goeroe-vingertje die zijn gelijk wil behalen. Elk zijn verhaal, elk zijn weg. Voelen en doorvoelen is de meest oprechte boodschap die ik kan geven. De spirituele roze wolk heb ik een tijd geleden doorprikt. Alleen echtheid telt. Licht en liefde kwamen pas na het opruimen van het afval. En ja, tijdens dit proces mag al eens gelachen worden."

 

Inschrijven via ayuryogacenter@hotmail.com


Praktisch:
Op zondag van 10u tot 12u (je kan deze momenten afzonderlijk van elkaar volgen)

Data: 5/01; 2/02; 1/03; 19/04; 10/05 en 7/06
Yurt van Szilvi,Oostlaan, Genk
Bijdrage 15 euro
Thee en versnaperingen voorzien

 

Vanuit een inspiratiemoment is Vrouwenkracht ontstaan - een groep vrouwen samen, bij elkaar, om zich te verenigen, te verbinden met elkaar, om naar elkaar te luisteren, elkaar te ondersteunen, te dragen en gedragen worden.

Elke maand komt een groep vrouwen samen om zich in een ongedwongen sfeer te verdiepen in een bepaald thema. Met vooraf een inspirerende vrouw die haar verhaal met ons deelt om het thema in te leiden. Geen vastgelegd programma, alleen een verhaal en een thema en kijken wat daaruit ontstaat.

"Soms ontmoet je een mens
bij wie je mag zijn
zoals je bent, onzeker en klein.
Iemand bij wie je veiligheid vindt,
en weet dat je ondanks je fouten
echt wordt bemind.

Soms ontmoet je een mens,
met een warm voelend hart.
Daar voel je je geborgen,
in leed en in smart.
In aanvoelende weten,
zonder te vragen
wordt je geholpen
jouw zorgen te dragen.

Soms ontmoet je een mens
die jouw warmte vraagt.
En wie jij je innigste
liefde toedraagt.
Zo ontstaat harmonie
is het goed om te leven.
Wat jouw geschonken is
mag je verder geven." (schrijver onbekend)


Wil je graag aanwezig zijn tijdens deze bijzondere momenten, maar twijfel je nog? Weet dan dat je gewoon jezelf mag zijn: je mag komen luisteren, je mag delen, je mag praten, je mag zwijgen, je mag zijn, je mag doen. Wees welkom...
 

 

 

Ayuryoga Center 

Priemstraat 21, 3600 Genk

Ondernemingsnummer 0692 968 889

ayuryogacenter@hotmail.com