top of page
het logo van Ayuryoga Center BV

C.H. uit Herenthout

“Bedankt voor het audiobericht en de terugkoppeling van ons gesprek. Ik voel echt een hele nieuwe energie door mijn lichaam stromen! Nu het nog in balans krijgen 😊. Komt helemaal goed! Ik ga met je tips aan de slag."

het logo van Ayuryoga Center BV

"Eerst en vooral wil ik nog eens bedanken voor de tijd die je in mijn gestoken hebt.  Ik weet uit ervaring dat een kennismaking niet zo lang duurt, als vandaag. Maar ik was gewoon een waterval aan emotie en jij heb er echt je tijd voor genomen, ik kan je daarvoor alleen maar in mijn hart sluiten. Toen ik thuis kwam heb ik gegeten en daarna heb ik 1,5 uur geslapen.  Ik was zo uitgeput.  Voor de rest van de avond heerst er een bepaalde rust over mij. Ik heb nog veel nagedacht over de dingen die je zei.  Ze blijven hangen en ik weet zeker dat ik er iets mee ga doen.”

het logo van Ayuryoga Center BV

"Ik heb bij Anneke GENOTEN van de shirodhara massage. Voor iemand die net als ik moeite heeft om het denken te stoppen is dit een echte aanrader. De rust die hiermee gepaard gaat, blijft nog enkele dagen heerlijk nazinderen. Bij Anneke voel je je heel snel op je gemak. Zij heeft duidelijk kennis van zaken en geeft na de massage nog leuke tips mee naar huis. Mijn volgende afspraak is reeds geboekt! Dit vraagt naar meer!"

D.U uit Zutendaal

V.B. uit Genk

het logo van Ayuryoga Center BV

I.B. uit Genk

"Ik had het eerlijk gezegd nooit verwacht, maar ik zei daarstraks nog tegen collega’s wat een openbaring die chakra’s en de bijhorende yoga-oefeningen voor mij zijn! Ik heb heel sterk gisteren en vandaag nog gevoeld dat ik mijn negatieve energie aan het vuur heb gegeven (tijdens de visualisatieoefening) en de positieve energie eruit heb gehaald. Het is onwaarschijnlijk hoe licht en bevrijd ik mij voel sinds gisterenavond… En vooral probeer te focussen op het positieve. Tot volgende week! Ik kijk er nu alweer naar uit!"

het logo van Ayuryoga Center BV

"Ik volg ongeveer een jaar blij yogales bij Ayuryoga Center. Voor mij is het een uurtje per week een rustpunt waar ik graag naar terugkeer. Anneke haalt yoga uit het zweverige hoekje en durft het met de nodige humor te brengen. Ze is een lieve en geduldige lerares die haar lessen goed voorbereid. Elke les volgt een vaste opbouw maar is inhoudelijk telkens zeer gevarieerd. De lessen gaan door op een fijne, rustige locatie en hoewel de groepen bestaan uit meer en minder geoefende deelnemers, slaagt Anneke erin om de verschillende niveaus heel vlot in haar lessen te integreren. Ook fijn: ze is heel benaderbaar is en neemt voldoende tijd om iedereen op z’n gemak te stellen en vragen te beantwoorden."

het logo van Ayuryoga Center BV

"Ik mocht een massage en consult ervaren. Een warm welkom. Een oprecht iemand die kennis van zaken heeft en de vinger weet te leggen. Een topper voor zelfzorg en zeker als je echt positieve vooruitgang wil."

A.P. uit Genk

E.E. uit Laakdal

het logo van Ayuryoga Center BV

G.B. uit Genk

"Ik werd vandaag warm onthaald door Anneke in haar praktijk. Ze nam de tijd om voor de massage op me af te stemmen en is daarna zorgvuldig aan de slag gegaan. Ik voelde tijdens de massage geblokkeerde plekjes heerlijk losser komen en ik werd meer en meer ontspannen. Na die zalige massage kreeg ik nog een thee momentje om op adem te komen. Ik ben er met een voldaan gevoel vertrokken. Anneke kent haar vak en heeft een warm hart voor haar cliënten. Een aanrader!!!"

het logo van Ayuryoga Center BV

"Vandaag heb ik echt een fantastische dag achter de rug, heb enorm genoten van de rust na de massage. Op momenten waar mijn gedachten normaal overnemen, bleven deze weg, alsof het super easy was om mindfull te genieten van alles. Dat gesprek vooraf is mij ook bijgebleven en heeft mij laten inzien dat de dingen die ik doe allemaal uit een diepe passie komen en liefde voor de natuur."

het logo van Ayuryoga Center BV

"Lezing over Ayurvedische voeding gevolgd. Anneke brengt het met veel gedrevenheid. Een groep van een 10-tal personen zodat er ruimte is voor interactie. Anneke heeft het heel duidelijk gemaakt en heeft ons handige lijstjes bezorgd zodat je weet welke voedingsmiddelen je wanneer het best eet. We hebben ook al veel tips gekregen over het toepassen van kruiden, ik kijk alvast uit naar de kookworkshop."

T.B. uit Genk

M.R. uit Beringen

het logo van Ayuryoga Center BV

R.H. uit Genk

"Ook nood aan een Meditatieve massage of weet je het zelf niet, ga dan zeker eens naar het Ayuryoga Center waar Anneke u de juiste weg toont.Anneke, een klein fijn madam maar tijdens een massage zijn het net 3 paar boeddha handen die uw lichaam in de juiste vorm plooit maar waar je vooral tot rust komt.Zeker een aanrader, vooral als je terecht komt bij iemand die dit vak met enorm veel passie beoefend."

het logo van Ayuryoga Center BV

"Ze benadert haar cliënteel met veel kennis van zaken en een grote gedrevenheid. Ze doet haar werk met passie! Een echte aanrader!"

het logo van Ayuryoga Center BV

"Ik vond de workshop heel leuk, interessant en leerrijk. Ik heb veel bijgeleerd over de specifieke Indische kruiden en de combinaties hierbij. Ik kan het iedereen aanraden die nieuwe horizonten wil verkennen in de ayurvedische keuken."

T.S. uit Genk

E.B. uit Lennik

bottom of page