top of page
Ayurvedische huidverzorging.webp

Me-Time Dagje - Ayurvedische Huidverzorging

Traditiegetrouw organiseer ik tijdens de zomervakantie een aantal me-time daagjes rond verschillende thema's. Een dagje zelfzorg in een gezellige en ontspannen sfeer.

In juli staat het me-time dagje in het teken van ayurvedische huidverzorging met enkel en alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Meer en meer beseffen we dat de toegevoegde aggressieve stofjes in schoonheids- en verzorgingsproducten vervuilend zijn voor ons lichaam en onze omgeving en gaan we op zoek naar natuurlijke alternatieven.

In de voormiddag overlopen we de zeven stappen van gezichtsverzorging in Ayurveda en bespreken we de verschillende natuurlijke kruiden- en plantenpoeders en hun toepassingen als reiniger, scrub, masker, toner, moisturizer, ... We leren onszelf een vitaliserende gezichtsmassage aan en natuurlijk maken we al onze producten zelf.

We lunchen met een licht verteerbare ayurvedische maaltijd en ondersteunen de vertering met een grote wandeling.

In de namiddag gaan we zelf aan de slag met onze bereidingen en testen we alles uit. We sluiten de dag af met een stralende huid en een hoop nieuwe kennis over natuurlijke huidverzorging.

Bijdrage = 89€

 

Inclusief

 

  • Ingrediënten, benodigdheden en materialen

  • Lichte vegetarische ayurvedische lunch

  • Water en thee

  • Versnaperingen

  • E-book - Ayurvedische huidverzorging

  • Kadootje ;-)

Locatie

Ayuryoga Center, Priemstraat 21 te Genk

Neem contact op voor meer informatie

ayuryogacenter@hotmail.com of 0486/14.17.40 (Anneke - ook WhatsApp)

 

bottom of page