top of page

Smeuïge havermout met gebakken banaan

Bijgewerkt op: 26 apr. 2023

Een alternatief voor klassieke havermoutpap in de winter? Gouden banaan met geraspte kokos, zaden en vruchten!


Wat heb je nodig voor 1 portie - melk, water of plantaardige melk - 1 el kokosrasp - een beetje gedroogde rozijnen, krenten of moerbeien - 1 el pompoenpitten - 3 el havermout (afhankelijk van de hoeveelheid melk/water die je gebruikt) - 1 rijpe banaan - optioneel raw cacao nips


Terwijl ik de havermoutpap bereid, bak ik de in vieren gesneden banaan op in een pannetje met wat ghee tot deze mals is. Wanneer de havermout klaar is, leg ik de banaan on top en strooi er wat rauwe cacaonips over. Er is geen zoetstof nodig, daar zorgt de banaan en het gedroogd fruit wel voor.

Smakelijk!






Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page